مرکز پخش تجهیزات پزشکی و مصرفی

چگونه فشار خون خود را پایین نگه داریم؟

چگونه فشار خون خود را پایین نگه داریم؟

فشار خون بالا یکی از بیماری‌هایی است که درصد بالایی از افراد جوامع امروزی را درگیر خود کرده است. زمانیکه فشارخون بالا همراه با بیماری‌هایی مثل دیابت می‌شود مانند این است که درون شما آتشی روشن است و فشارخون بالا به این آتش شلعه ور سوخت بیشتر اضافه می‌کند و باعث هرچه بیشتر شلعه ور شدن این آتش می‌شود. فشارخون بالا سبب افزایش آسیب‌های ناشی از بیماری دیابت به سلامتی میشود. فشارخون بالا با آسیب رساندن به رگ‌های خونی باعث از کار افتادن کلیه‌ها و حملات قلبی و در نهایت افزایش ریسک سکته می‌شود. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با راه‌های پایین نگه داشتن فشارخون درحالیکه دچار دیابت هستید آشنا کنیم.

مطالعات نشان می‌دهد برای جلوگیری از خطرات احتمالی دیابت، فشار خون نرمال باید عددی کمتر از عدد 80 / 120 باشد. هر چند شما باید در این زمینه حتما با پزشک خود مشورت کنید و طبق تشخیص پزشک مناسب‌ترین عدد فشارخون و راه رسیدن به این عدد را برای خود بیابید.

اگر فشار خون شما کمی بالاتر از حد نرمال باشد پزشک برای شما رژیم غذایی کم نمک و ورزش را پیشنهاد خواهد کرد. نمک مصرفی در طول روز نباید از 2300 میلی گرم بیشتر شود این مقدارنمک، معادل یک قاشق چایخوری می‌باشد. شما می‌توانید از رژیم غذایی که به افراد با فشار خون بالا توصیه می‌شود پیروی کنید، این رژیم غذایی شامل مصرف خوارکی‌هایی با پتاسیم و منیزیم بالا می‌باشد که باعث کاهش فشار خون شما می‌شود. لازم بذکر است اگر دارای سنگ کلیه هستید باید مقدار مصرفی پتاسیم را کاهش دهید.

خواب یکی دیگر از عوامل مهم در کاهش فشارخون می‌باشد در حقیقت خواب 6 تا 7 ساعت در طول شب به اندازه کاهش نمک در پایین آوردن فشار خون و میزان قند خون برای شما مهم و حیاتی است.

شما می‌توانید برای مدت کوتاهی از مصرف داروهای فشار خون صرف نظر کنید درصورتیکه بتوانید وزن خود را پایین نگه داشته و از قرار دادن نمک در رژیم غذایی خود جلوگیری کنید. اما ممکن است همچنان برای پایین نگه داشتن فشارخون نیاز به کمک داشته باشید. زمانیکه عدد بزرگ فشار خون شما یعنی همان عدد سیستولیک بالاتر از عدد 130 می‌باشد این بدین معناست که شما بیشتر از 4 سال دارای فشارخون بالا بوده اید و از آن خبر نداشته اید و ممکن است دچار آسیب‌های کلیوی شده باشید، هرگاه در این شرایط قرار داشته باشید مصرف روزانه داروهایی فشارخون، همراه رعایت رژیم غذایی و کم کردن نمک مصرفی برای شما لازم و ضروری می‌باشد. برخی از این داروها برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند بهتر از سایر داروها عمل می‌کنند بطور مثال داروی Diuretics باعث بالا رفتن میزان قند خون شما می‌شود اما به جای این دارو بهتر از دارو‌های مسدود کننده کلسیم Calcium Blocker و یا ARB استفاده کنید. هر دو داروی ذکر شده تاثیر منفی کمتری روی میزان قند خون دارند.

اگر دارو‌های مصرفی شما باعث کاهش فشارخون شما نشود ممکن است پزشک شما یک یا دو داروی دیگر برای کاهش فشارخون تجویز کند.

برای کنترل راحت فشارخون باید دستگاه فشارسنج داشته باشید برای تهیه دستگاه کلیک کنید.

سایر مطالب:
همکاران تجاری ما